Dodaj komentar

DRAGI MOJ PRIJATELJU I SUBORČE BRACO!

Veliko ti HVALA!
I ovaj put si kao i u ratu pokazao da si prije svega VELIKi HEROJ čovjek, katolik, Hrvatina i domoljub.
147r
BIio si velik u ratu takav si i dan danas za razliku od mnogih zapovjednika, današnjih tzv.ministara i branitelja koji su u ratu dali svoj doprinos a danas ližu gu.zicu vladajućoj kvislinškoj partiji i UDBA-šima koji opljačkaše, uništiše i protjeraše Hrvatski narod što do sada nije uspjelo ni jednom okupatoru.koji su stoljećima pokušavali zatrti Hrvatski narod da ga uopće i ne bude.

Domaćim [ * neprimjereno * ]cima to itekako polazi za rukom.
Od [ * neprimjereno * ]ka i kukavica koji su se u ratu krili napravili su heroje i branitelje, RVI a od istinskih branitelja i domoljuba bijedu.
Od istinskih branitelja napraviše lažne, a od lažnih istinske branitelje pa čak i invalide.

Sramota koja sve ba.gra vlada!
Da sam mogao i ja bih otišao u Kupres jer i ja sam ratovao na mnogim ratištima pa tako i u obrrani Kupresai imam neizbrisive i doživotne ožiljke sa tog bojišta i i svim srcem bi oodržao ovog časnog čovjeka.
Al na žalost iz zdr.razloga kao teški invalid koji nema nikakvih prava nemam tu mogućnost

Pa kako bi mi hrv.branitelji i RVI i imali nekakva prava..kad su naša sva prava predali izdajicama kao i UDBA-šima i njihovoj djeci bjeguncima i skrivačima od rata.
"SRAMOTA" !

Prijatelju Braco, osnuj jednu svoju stranku ...i imat ćeš punu podršku svih časnih ljudi !
A onaj otpad i prilivodine ti i netrebaju u stranci1474

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
1
6
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari