Dodaj komentar

Učenica OGŠ Ljubuški pobijedila na natjecanju za mlade gitariste

ljubuski.info

Stanka Mikulić, učenica 3. razreda OGŠ Ljubuški je osvojila 1.mjesto na međunarodnom natjecanju za mlade gitariste "Guitar United Sarajevo East Fest" i pobijedila u svojoj kategoriji.

Bravooo za našu Stanku Mikulić, učenicu 3.razreda OGŠ Ljubuški, koja je osvojila 1.mjesto i pobijedila u svojoj kategoriji na Guitar United Sarajevo East Festu, međunarodnom natjecanju za mlade gitariste!

Također čestitamo i profesoru Željku Mandariću, koji ju je predano pripremao i budno pratio na natjecanju u Sarajevu. Stanka se natjecala u kategoriji za kandidate rođene 2007.god.i mlađe. Čestitamo i Stankinim roditeljima na velikoj podršci, žrtvi i razumijevanju, poručili su iz Glazbene škole Ljubuški.

Glabena škola Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari