Dodaj komentar

Prekinut susret između Izviđača i Sloge GV/U

ljubuski.info

Susret 7. kola Premijer lige BiH u rukometu između Izviđača i Sloge službeno je prekinut.

Naime, pri rezultatu 13:9 za domaće došlo je do slabljenja rasvjete u dvorani. Situacija je postajala sve teža i nakon čak sat čekanja odlučeno je i službeno prekinuti susret.

Zbog vremenskih neprilika koje su uzrokovale kvar na reflektorima u dvorani, utakmica između Izviđača i Sloge prekinuta je u 31. minuti kod rezultata 13:9 za Izviđač. Obzirom da se kvar nije mogao popraviti u kratkom roku delegat utakmice je odlučio prekinuti utakmica. Novi termin utakmice dogovorit će između klubova uz posredstvo Rukometnog saveza. Također, u skladu s propozicijama natjecanja, biti će odlučeno hoće li se utakmica igrati igrati ispočetka ili od vremena i rezultata pri kojem je prekinuta, priopćeno je.

S utakmicom manje, Izviđač zauzima 7. mjesto na ljestvici rukometne Premier lige BiH.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
7
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari