Dodaj komentar

Nemojte tako o Mladunu, ipak je on čitav život posvetio policiji ona mu je svetinja nad svetinjama, činovi položaj da se priča kako je on visoki policajac i što voli reći za sebe "da je vrhunski OPERATIVAC" mada to može reći samo rezultat njegova rada.
Jedna kobna greška njegove policijske karijere je to što je zbog gore navedenog puno puta zašao gdje nije smio. Eto Mladune šta će ti sav taj lažni ego kad vidiš di si doša,kao i mnoge tvoje "visoko rangirane" kolege!
Časnije je mesti "ulicu" po "gradu" nego samo jednom počiniti nedjelo i nastaviti progoniti ljude za kaznena i prekršajna djela. Ta i Gospod nam je rekao ne može se služiti dvojici gospodara! https://www.youtube.com/watch?v=zsqOudKGmzI

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
2
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari