Dodaj komentar

Nisi ti trn u oku ali ti nemas obraza i nije te sram biti medju zab.braniteljim a sam znas da ti nije mjesto medju njima a i sam znas da i ono prije sto sam o tebi napisao je sve gola ama bas gola istina ali kod tebe je obraz džon pa mozes svagdje nebi me cudilo da ubrzo pocnes i misu govoriti sa oltara.Peharu znas da je ovo istina napisi terene na kojima si bio a koji su dalje od Tikiruše i ondasnje gostione kod Crnog Zovka i kako se sad mozes umjesati medju zab,branitelje ali kako napisah nemas obraza ni srama pa mozes a i oni su gori od tebe kad su te primili a ti si toliko isfrustrirana i iskompleksirana osoba drugim stvarima koja te pogadjaju pravo u centar pa ti najbolje lezi ona parola Daj Sta Das.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
5
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari