Dodaj komentar

Bilo problema uručit nekom u rukue poziv za odlazak u rat, a koji bi tek danas nastao problem sa pozivima za postrojavanje.
Toliko ljudi pomrlo, toliko ih u Njemačkoj ....
Ko će nosat pozive, ko će osigurat ispravnost popisa....
Zapovjednici potpisivali lažnim sudionicima rata pa mu ti dokaži.
Ko će razrješit one koji su bili na spisku u Bosni 93 a nije ih bilo na bunkerima.
Bilo nas na spisku 80 a u stvarnosti 16, dvojicu nam ubilo (Đuru i Matića) ostalo nas 14 na cijelom brdu.
Danas je od tih 14 živi 12, a petorica negdje vani.
Gore rekoh da ih je bilo na spisku 80 za sviju njih smo svaki dan dobivali sljedovanje hrane što znači da su im upisivani svi dani u ratni put, neko uzimao njihovu platu i o svemu šutio.
Evo, koliko danas vas vjeruje u ovo što sam napisao?.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
5
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari