Dodaj komentar

Za Avatara:
Prispodoba je točna,al’ ne za ovu prigodu. Vlasnik vinograda je svima dao dogovoreni iznos odnosno po denar i onima koji su radili cijeli dan i onima koji su radili jedan sat. Ovdje se radi o tome da oni koji su bili cijeli rat na bojištu ( terenu) il’ pola rata Itd.nemaju ništa a oni koji ni puške nisu vidili imaju sve. Vlasnik vinograda nije dao onima koji nisu radili, zar ne? Jos ste napisali da oni sto su kupili ratni staz je ok i treba od tog sutit ne upirat prstom itd. Posto ste uzeli prispodobu iz Evandjelja onda znate tko je vlasnik vinograda jel tako? E sad vas ja pitam: dal je vjerski,krscanski, katolicki i ljudski platiti nekome da si invalid a nisi? Platiti da si bio u ratu a nisi? Mislite li da bi Isus uzeo te novce i pustio ih u vinograd?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari