Dodaj komentar

Pero nije ti dvadeset godina to se vidi iz prvog velikog komentara. Zašto u svakom pa i prvom velikom komentaru se rugaš nekome na primjer specijalnoj policiji. Zašto pero? U prvom komentaru znaš odakle su ulazile koje postrojbe a ne znaš gdje su Čelebići .Ponavljam zašto osoba koja kaže da ima dvadeset godina ima potrebu pisati komentare na temu rata zašto prosudite svi .Pero nije problem što ti pišeš duge komentare ali je problem što vrijeđaš druge na primjer specijalnu policiju i one koji ti odgovaraju na tvoje neistine.Kako bolan neznaš gdje su Čelebići nisi mi to odgovorio i molim te pročitaj još jednom svoj prvi veliki komentar. Nije ti dvadeset godina to je najveće neistina .POZDRAV!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
9
2
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari