Dodaj komentar

Nešto si osobno shvatio ja sam pisao niko ne može reći da je negdje prvi ušao samo može reći jeli zadaću odradio skupa sa drugim učesnicima. Ovdje nešto nije u redu dok mi imputiraš HDZ I središnjicu. Za tvoju iformaciju HDZ jedan i drugi su Hrvatske stranke kao i HSP svi koji postoje NHI,HSS,HRS I mnogo drugih.Sve te stranke nisu mogie postati stranke da im nije Hrvatski narod dao legitimitet da se mogu natjecati na pozornici Hrvatskog naroda, jedni odgovorno ,drugi ne odgovorno. Ocijenu daje samo narod na izborima. Ako to ne razumiš ja a i bilo ko drugi nemože ti pomoći. Očito nisi razumio tekst dok mi spominješ Čelebić sasvim nebitna lokacija u zoni ratovanja ili državi ratovanja kao ona zasebno. Hrvatski narod se branio u ratu na cijelom prostoru. Ja sam rođen 1999 i šta sada, ti ćeš živjeti vječno u tim Čelebićima,.Rat se vodi za generacije koje dolaze ti to očito ne razumiš, Ja dobro znam gdje su čelebići , oni se nalaze u mahali u Mostaru i nadam se da je Hrvatski narod imao koristi od očito tvog ulaska u čelebiće. Isto je i Kobilovača u mostaru, isto se tako nadam dasi je dobro branio i ponovo oslobodio.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
6
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari