Dodaj komentar

O čemu ti Pero pričaš. Ti se sveza tko je branio i oslobodio Kupres. Poenta ovog branitelja je sadašnje stanje i sadašnji političari. Zašto bi istina razjedinjavala Hrvatski narod,naprotiv to ga ujedinjuje,a to što smeta vlastodršcima, to je njihov problem. Jedino što oni znaju reći jeste da to nije demokratski i da se nasiljem ništa ne postiže. Naravno to im odgovara da ostanu na vlasti i potkradaju ovaj jadni narod. Kad su tako pametni zašto Srbiji nisu to govorili 89-90 pa uopće nebi bilo rata a imali bi svoju državu. Zato Pero ne s... Zanimljivo mi je kako je ovaj ,,general,, mislio prepadom napasti ovog branitelja,čuli gaziš po mrtvima. Pa jesi li ti igdje čuo to u njegovom komentaru.Bolje se ti ,,generale,, zapitaj koliko si potpisao lažnih invalida i zapovjednih dužnosti. Postoje spiskovi sa tvojim imenom,jadu jadni.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
3
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari