Dodaj komentar

To što je govorio ovaj branitelj diskutabilno je kad je u pitanju ulazak u kupres. Što se tiče Čovića i Borjane recimo da je istina. Na sve ovo kad je u pitanju ulazak u kupres šta bi rekli zapovjednici drugih pravaca napada ,recimo 1gardiska, 2gardiska, 3gardiska, i sve domobranske postrojbe.Kada bi i bila to istina ko mu je omogućio to.Ovo je žalosno spominjati ulogu određene postrojbe posebno ako nezna. Evo jedno provokativno pitanje ,imali smo Tomislavgracko ratište, imali smo Livanjsko ratište,imali smo Mostarsko ratište, imali smo Srednjobosansko ratište, imali smo ratišta diljem cijele BiH. Specijalna policija, po čemu je bila specijalna imali su sjedište u Mostari ni milimetra nisu pomakli crte, a neko im branio.Kupres je samo simbolika a ne ratište. Razmišljajte o Banjaluci neko je morao sve to odraditi. Kupres smo imali i 1992 kad su obranjeni cijeli prostor a i ideja stvaranja Hrvatske slobode i Državnosti. Gdje ste u svemu tome. Evo mogao bi napisati knjigu o hrvatskoj sueti,ljubomori, neuspjehu koji je pretvoren u uspjeh ili izjednačavanju na danu pobjede i simbolici Kupres sa jednon udrugom kao 13 obljetnica ,Užas.Kao zaključak mogu reći sve su to rušilački faktori i stvaranje nejedinstva Hrvatskog naroda, jer ništa nismo mogli stvoriti bez jedinstva.Danas je vrlo bitno razjediniti Hrvatski narod da nemože početi razmišljati o gospodarstvu. Kad svi zavrnemo rukave i počmemo raditi i stvarati tada će biti svima bolje,

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
2
2
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari