Dodaj komentar

Branitelju prekipilo !On išao prvi ,drugi se [ * neprimjereno * ] njegovim perjem!Njegova djeca u izbjeglištvu ,njihova se baškare doma!Možda su i generali ratovali!? Njihov je grijeh ,poslije rata,trčanje za slavom i privilegijama! Zaboravivši Branitelje!Vladislav Berić je heroj ,obespravljenih Branitelja! Njegovo ime će bit zauvjek upisano u memoriju ,običnog hrvatskog puka ! Zanimljivo kako se snimatelj nije usudio okrenuti kameru prema Vladislavu !A kamoli prema iznenađenoj generalskoj sviti,na čelu sa Draganom Čovićem!Možda je čovjeka baš u tom trenutku zaštekalo u leđima !Proradio išijas!A jeli kamera zatjila baš tada,vjerovatno nikada nećemo saznati!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
7
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari