Dodaj komentar

Istraga ubojstva Lane Bijedić ide u krivom smjeru?

ljubuski.info

Istraga ubojstva 19-godišnje Lane Bijedić očito sve ovo vrijeme ide u pogrešnom smjeru, a dobro obavješteni, kao posljednju nadu za pronalazak ubojice, vide u mogućnosti da istragu preuzme Federalna uprava policije.

Dvadeset i osam dana je prošlo otkad je ribar u rijeci Studenčici, te kobne nedjelje, ugledao tijelo djevojke za koje se kasnije ispostavilo da je Mostarka Lana Bijedić, nesuđena studentica građevine International Burch univerziteta iz Sarajeva i kći dekanice Fakulteta informatičkih znanosti iz Mostara, Nine Bijedić.

Kako tvrdi izvor iz MUP-a ZHŽ, sada je valjda svima jasno da nasumična potraga za osumnjičenim nema pretjeranog smisla.

Greške su napravljena već prvog dana istrage i par dana kasnije. Neke osnovne radnje nisu urađene, neke ključne osobe ispitane… Sve je prepušteno kadrovima koji su zapošljavani posljednjih godina, a dobro znamo kako to izgleda, kazao je izvor.

Nije utvrđeno ni mjesto ubojstva

Istražitelji ne samo da ne znaju tko je okrutno ubio nesretnu Lanu, nego čak nisu utvrdili niti mjesto ubojstva. Problem predstavlja i njezin telefon, pogrešno su tumačili dokumente pronađene na njenom računalu, nitko još sa sigurnošću ne zna šta ju je nagnalo da se uputi prema Čapljini i onda skoro osam kilometara pješači prema mjestu na kojem je vjerojatno ubijena. Sigurno je da se nije smjelo dopustiti da tijelo tako brzo bude kremirano, jer ne bi bio prvi put da se u ovakvim slučajevima zatraži ponovna obdukcija. Sada to nije moguće uraditi, kaže za izvor iz MUP-a ŽZH.

Policija je danima pretraživala snimke nadzornih kamera na cestama oko Čapljine, čekala vještačenja vozila za koja su svi znali da nemaju veze sa slučajem, čak i internet komentatore koji su znali napisati svoj razvoj događaja pa upadali u oko policiji.

klix.ba
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
2
8
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari