Dodaj komentar

Slijedi li novi štrajk u SKB Mostar?

ljubuski.info

Iako su se doktori medicine i stomatologije u HNŽ-u izborili za svoja prava ostali djelatnici u zdravstvu još čekaju na potpisivanje novog kolektivnog ugovora koji bi im omogućio povećanje trenutnog koeficijenta za 0,20 pf i satnicu za 2,45 KM.

Vi znate da je zdravstvo jedan takav kolektiv gdje ne možete raditi pojedinačno. Ovako se radi degradacija, liječnici su dobili svoja povećanja, samim time su se odvojili, kazao je Josip Masatović, predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenika SKB Mostar, kazavši kako će biti ustrajni u svojim zahtjevima.

Ako Vlada da negativan odgovor na prijedlog novog kolektivnog ugovora sukladno zakonskoj proceduri bio bi pokrenut generalni štrajk.

U Vladi, pak, očekuju da će dijalog i komunikacija socijalnih partnera u sljedećim danima donijeti rješenje.
Očekujemo da će se svi uključiti u rješavanje ove problematike kako bi smo imali zadovoljne zdravstvene djelatnike, zadovoljne pacijente i na kraju razinu usluga na onoj razini koju danas naši građani zaslužuju, kazao je glasnogovornik Vlade HNŽ-a Pero Pavlović.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
5
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari