Dodaj komentar

Program u spomen na hrvatske vitezove u Zvirovićima

ljubuski.info

Mjesne zajednice Zvirovići i Prćavci, Koordinacija Udruga Čapljina i Grad Čapljina organiziraju obilježavanje dana "U spomen na hrvatske vitezove", 8. studenog u Zvirovićima.

Program će započeti u 10:30 sati polaganjem vijenaca i paljenjem cvijeća na Spomen obilježje kod velikog križa u Zvirovićima i polaganjem cvijeća na grob brigadira HV-a Božana Šimovića (godišnjica pogibije).

U 11 sati služit će se sveta Misa za poginule branitelje iz župe Studenci i sve poginule i pobijene žitelje MZ-a Zvirovići i Prćavci u II. svjetskom ratu i poraću, a program će završiti druženjem na platou ispred crkve.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
9
1
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari