Dodaj komentar

Položeni vijenci poginulim braniteljima

ljubuski.info

U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana u crkvi sv. Kate u Ljubuškom služena je sveta Misa zadušnica za poginule hrvatske branitelje.

Svetu Misu slavio je fra Dario Dodig, humački gvardijan u suslavlju sa studenačkim i grljevačkim župnicima, don Ivanom Štironjom i don Antom Čarapinom.

Nakon svete Mise na trgu dr. Franje Tuđmana vijenac su položili i zapalili svijeće čelnici Grada Ljubuškog, gradonačelnik Nevenko Barbarić i predsjednik gradskog vijeća Tihomir Kvesić, te županijski dužnosnici, predsjednik skupštine Ivan Jelčić , dopredsjednik Vlade i ministar financija Toni Kraljević i ministar MUP-a Zdravko Boras.

Nakon njih cvijeće su položili i zapalili svijeće članovi obitelji poginulih branitelja, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te predstavnici braniteljskih udruga. Molitvu za sve pokojne molio je fra dario Dodig, humački gvardijan.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
2
4
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari