Dodaj komentar

Vidim međusoban obračun UZB i URB. I jedni i drugi su skrenuli sa kolosijeka. Bave se nebitnim stvarima, umijesto suštinom. A suština je da u registru branitelja kao pripadnice HVO ima Kata, Mara, itd... sa tačno 90 dana, vrlo indikativno?! Neka svako provijeri o čemu govorim i neće vjerovati svojim očima. Suština je da su u registru Čović, braća Lijanović i drugi političari, sa punim ratnim stažom. I onda se neko pita, zašto je u registru 196.000 pripadnika HVO, i zašto nema braniteljskog dodatka? Treba li ga dati Čoviću? Kaže Vlado Marušić da neće cinkati lažne branitelje, mada ih puno zna i kaže da će se oni sami izbaciti iz registra! Jeli baš tako, ili je nešto drugo pozadina?! Nadam se da ćete doći pameti, ili ćete nestati. Neki drugi će preuzeti vaša mijesta. Razmislite

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
9
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari