Dodaj komentar

Kažeš da nemam argumenata a ničim me nisi demantirao.Sve što sam rekao su čisti argumenti koje nitko ne može demantirati jer je sve dokumentirano a temeljem tih dokumenata UZB je podigla i kaznenu prijavu pa sad reci da i to nije argument.Da, može nešto biti i lažno i kriminalno iako je registrirano na sudu kako ti kažeš legalno i legitimno iako je to daleko i od legalnosti i od legitimnosti, što će pokazati i spomenuta kaznena prijava.Ja nikako ne poistovjećujem jednu osobu sa udrugom ali ti poistovjećuješ udrugu sa jednom osobom i na tome gradiš lažne činjenice.
Evo sad ti opet kažem da lažeš kad kažeš da URB ima 218 članova.Tako je prikazano što ne znači da je to istina.Zašto prešućuješ činjenicu da su branitelji iz Gruda i Posušja istupili iz te fantomske udruge i priključili se UZB?Objasni zašto?URB se dakle svela samo na Široki Brijeg pa reci ljudima koliko im je članstvo, zašto ne reći istinu?
Sa Vladom Marušićem nemam nikakvi računa a ne neraščišćenih jer svi koji su s njim imali bilo kakvih računa su ga prekrižili iz života.Svakome upućenom nema potrebe dokazivati za njegovo šurovanje sa vladajućim osim onima koji su pali s Marsa kao ti.To šurovanje je kulminaciju doživjelo kad smo mi po dogovoru blokirali Bijaču a onaj koga ovdje zastupaš i braniš otišao kod ministra Begića i na nas okrenuo policiju iz cijele županije.Pametnom dosta!
Ne, ja nemam nikakvih nejasnoća vezanih za URB, meni je savršeno jasno da to nije udruga nego jedan čovjek a to ćemo dokazati i na sudu.
I na kraju nisam te niti jednom uvrijedio na osobnoj razini nego si to upravo uradio ti kad si mi rekao da odhebem.
Kad drugi put budeš komentirao daj i koji argument.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
9
4
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari