Dodaj komentar

Ma kakvo ujedinjenje nema od tog ništa jer kad ima više udruga sve one zasebno dobivaju proračunski novac nebitno sa koje distance Općinske Županijske potom direktno su ovisne o vlasti. Vlasti to i je cilj da ima što više udruga šta njih košta po jednoj takvoj udruzi dat par stotina maraka ništa kap u moru kada znaju da imaju kupljen nikad jeftiniji mir . Pojedincima vodstva udruga dobro dodje taj iznos za Bureka kava ispunit koji listić u kladijonici i poslje toga Vojsci pričat priče za malu dijecu. Za rad informacije sutra tko skupi jedan odredjeni broj demobilizirani Branitelja ima automatski pristup osnivanju jedne takve udruge i biti će odmah financirana bez ikakvih problema.Zašto je vlast tako blagonaklona financiranju tih i takvih mnogobrojnih udruga iz jednog razloga jer oni znaju koja je to kategorija ljudii kroz šta su sve prošli zato ih oni svrstavaju u kritično problematičnu skupinu koja ni pod koju cijenu nesmije imat zajedničku masovnost a isto tako i zajednički cilj jer tada bi postojala velika vijerovatnost gubljenja uzda iz svojih ruku što znači što više to bolje a za vlast naj sigurniji ostanak na vlasti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
4
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari