Dodaj komentar

Kada nemaš argumenata onda idemo uvrijedama na osobnoj razini. Ti možeš iznositi neistine do sudnjega dana, mene to ne dira. Kako nešto može biti lažni i kriminalno što je legalno i legitimno registrirano u Registru suda. Ne možeš jednu osobu positovjećivati sa Udrugom Razvojačeni branitelji HVO kojih već ima registriranih 218 u ŽZH i to temeljem dokumentacije o pripadnosti iz Ureda obrane i Ureda za branitelje svake od općina i gradova ŽZH? Ukoliko imaš neraščišćenih računa na osobnoj razini sa osobom koju spominješ(jer ja ne želim nikoga reklamirati) onda to sa njim i raščisti, a mogu ti i pomoći ako se u raspravu uključiš civilizirano, a ako ne onda od.ebi, Dokaži za šurovanje sa vladajućim komunistima i otvori oči svima, a ne samo njima, kako bi neki rekli. Inače, ako imaš bilo kakvih nejasnoća u svezi sa URB HVO ŽZH obrati se pisanim putem na Udrugu i dobiti ćeš pisani odgovor i prestani podmećati klipove pod noge Braniteljskoj populaciji koja se bori za svoj nezbrinuti status u ŽZH. Pitanja i nejasnoće nam samo mogu pomoći u ostvarivanju zakinutih prava, i svaka pripomoć ka tome putu je dobro došla, makar i iz zlih namjera. Neka ti dragi Bog pomogne kao i svima nama, u zdravlju i veselju.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
8
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari