Dodaj komentar

Nije istina kako je ovo jedina udruga koja je digla svoj glas protiv vladajućih komunističkih gospodara pod imenom HDZ. Postoji Udruga koja se bori za isti status branitelja i jednakom, ako ne i većom žestinom ističe svoja prava i zahtjeve, ali su u totalnoj medijskoj blokadi. Radi se o Udruzi razvojačenih branitelja HVO ŽZH. Oni su istakli svoje zahtjeve od Sabora RH, Vlade RH, Ureda predsjednice RH, Ministarstva obrane RH, Hrvatskoga narodnoga sabora, Skupštine ŽZH, Vlade ŽZH, Ministarstva branitelja ŽZH, svih zastupnika iz reda hrvatskoga naroda na svim nivoima vlasti u BiH. Žalosno je da su ove dvije udruge pokleknule na prvim klipovima koje im je netko bacio među noge, umjesto da se zajedničkim snagama suprotstave zajedničkom neprijatelju. Ne smiju pojedinačna ega biti barijera ka uspostavljanju prava istinskih branitelja. Ili kako reče Plenković, ne smije Udruga biti zarobljenikom pojedinačnoga ega.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
3
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari