Dodaj komentar

UZB je bila osudjena na neuspjeh iz razloga što je jedan manji dijo preuzeo sav teret na svoja ledja dok je velikavećina sve to promatrala sa sigurne distance. Takvo nešto se isto dogodilo i za vrijeme rata oni koji su podnjeli najveći dijo tereta su degradirani marginalizirani odbačeni. Dobra je samo jedna stvar da je završila jedna agonizirano orkerstrirana agonija koja za svoju bilansu ima to da više nema manipulativnog učinka na one koji su tako naivno neupućeno uzimali sve što se po narodski kaže zdravo za gotovo. Gledano kronološki u proteklo vrijeme kod Bosansko Hercegovački h Hrvata sve je osudjeno na propast sama ideja stvaranja nekog Hrvatskog zajedničkog interesa koji se je manifestirirala kroz stvaranje Hrvatske Republike Herceg Bosne koja je trebala biti garant vojno politički institucijonalnog dijelovanja Hrvata na prostorima gdje živi Hrvatska većina je kahiro i IZDAN sa nesagledivim posljedicama. Rezultat toga imamo danas da smo od Konstitutivnog Naroda spali na Manjinu koja u dogledno vrijeme neće imati nikakvu političku težinu o odlučivanju i prosperitetu na svojim steljetnim prostorima. Povijest nas uči kada jednom nešto daš teško to da ikad više povratiš ako i povratiš platiš sa prolivenom krvlju tko je voljan poslje ovoga što se dovodilo Hrvatima Bih proliti više i jednu kap svoje krvi za koga i za što ???

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
5
1
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari