Dodaj komentar

Kakvih moralnih vrijednosti mora biti osoba koja nikad nije obukla uniformu HVOa i u ratu je bila u Njemačkoj kakvih? Ta ista osoba je danas ratni vojni invalid od 70% invalidnosti.Ta ista osoba svake ali svake nedjelje ide na misu. Kad je jedan branitelj lišen slobode na jednom od prosvjeda branitelja na zebri na Žabaru i odveden od strane" specijalne policije" i zadržan šest sati u postaji nas petnaestak je čekalo pred postajom da bude pušten. I znate šta se dešava u tih šest sati?Taj "gospodin" ratni vojni invalid pet puta prolazi sa autom ispred postaje i gleda nas kao najveće neprijatelje. danas živimo u svijetu gdje su izokrenute vrijednosti . Danas najveće moralne ništice imaju najveći status u društvu. Ali tragedija nad tragedijama je u tome što ta ista gospoda pod navodnim znacima sjedi u prvim klupama u crkvi misleći da su bliže Bogu.Da li vole svoj život? Naravno da vole nikad im u životu nije bilo bolje.Ali ima jedno ALI:KO LJUBI SVOJ ŽIVOT NA OVOM SVIJETU IZGUBIT ĆE GA!!!!!!!!!!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
5
8
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari