Dodaj komentar

Zaboravljeni branitelji posjetili potpredsjednika Federacije

ljubuski.info

Dana 31.10.2019.g. predstavnici Udruge Zaboravljeni branitelji/borci boravili su u Sarajevu gdje ih je u posjet primio Potpredsjednik Federacije BiH g. Milan Dunović.

U srdačnom i prijateljskom razgovoru raspravljalo se o novom Zakonu o braniteljima i članovima njihovih obitelji koji je donio dosta nezadovoljstva među braniteljskom populacijom, te o naporima koje ova udruga ulaže kako bi se ispravila nepravda prema braniteljima.

Gospodina Dunovića smo najprije upoznali s+ aktuelnom situacijom, a od njega i njegovog pravnog tima smo dobili vrlo korisne i konstruktivne upute kako se pravnim putem izboriti za pravedne odredbe zakona koje će zadovoljiti sve branitelje.

Ovom prilikom se zahvaljujemo gospodinu Milanu Dunoviću jer je, za razliku od mnogih, pa i niže rangiranih političara, izdvojio svoje vrijeme kako bi saslušao branitelje i pokušao im pomoći.

Nama je vrlo bitan osjećaj da smo primljeni i razgovarali na ravnopravnoj osnovi, ali i osjećaj iskrenosti i bliskosti u našoj borbi koju nam je pružio Potpredsjednik Federacije i tim primjerom pokazao i ostalima kako branitelji nisu bauk, nego obični ljudi koji na uljudan način samo traže ono što im pripada.

UZB
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
1
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari