Dodaj komentar

Jedina pravda na ovom okrutnom svijetu: Svi će umrijeti.Hvala ti Dragane za sve. Hvala ti dragi prijatelju za sve.Hvala ti što nas izbavi iz ropstva i tame što nas izbavi.Hvala ti što si naš narod ujedinio a bio je najrazijedinjeniji na kugli zemaljskoj. Hvala ti što si tajno i potajno naoružavao "svoj narod" tako da danas svako drugi Hrvat u BiH ima pušku u kući . Rat smo izgubili 1995 bilo nas je malo oko 43 000 a neprijatelj je bio nadmoćniji. Ali zato tvojom mudrošću i lukavstvom danas imamo najmoćniju vojsku na svijetu od oko 196 000 vojnika naoružanih najmodernijim naoružanjem mislim da više ni jedan rat nećemo izgubiti.Dragane ti jesi zadnji branio Jugoslaviju to je činjenica ali i činjenica je da si se" obratio"Uvjeren sam da ćeš nas sve sa sobom odvesti u Raj ! HVALI TI DO NEBA ZA SVE.AMEN

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
6
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari