Dodaj komentar

Za sada je stigla samo jedna ponuda za Aluminij

ljubuski.info

Zasad je M. T. Abraham Grupa jedina dostavila svoju ponudu. Razvidno je, dakle, da do ovoga trenutka nisu pristizale nikakve druge ponude ulagača osim njihove, objavio je Aluminij u priopćenju za javnost.

M. T. Abraham Grupa je svoju ponudu prezentirala Vladi FBiH 17. listopada, što su i oni sami prošloga tjedna objavili u medijima, a u međuvremenu je s njihovom ponudom detaljno upoznata i Uprava Društva Aluminij. Uprava Društva Aluminij sa svoje strane podržava sva nastojanja potencijalnih ulagača da se kroz konkretna i realna investicijska ulaganja omogući ponovno pokretanje proizvodnje i osigura održiv i stabilan koncept rada i razvoja Aluminija, navodi se u priopćenju.

Ističe se kako je u međuvremenu u Aluminiju urađen najveći dio posla na planu restrukturiranja tvrtke, tako da bilo koji ozbiljan ulagač može računati na ulazak u visokoprofesionalnu radnu sredinu, spremnu da odgovori svim potrebama.
Želimo također naglasiti kako su se pokazala točnim naša predviđanja, na što smo dugo upozoravali, da prestanak rada Aluminija ne može donijeti nikome bilo kakvo dobro. Vidljivo je da su se problemi s kojima se suočio Aluminij imaju itekako velikoga odraza na našu bližu i daljnju okolinu. Ne slažemo se s analizama i ocjenama kako je prestanak rada Aluminija osigurao stabilizaciju elektroenergetskog sustava i stvorio uvjete za niže cijene struje za potrošače, jer to naprosto nije točna računica, nego je naprotiv Aluminij d.d. Mostar godinama bio stabilizator sustava, navodi Aluminij i dodaje kako bi se ponovnim podizanjem tvornice na zdrave i čvrste noge, uspostavio bi rast BDP-a, izvoza i svih drugih važnih parametara koji pokazuju ekonomsku snagu jednoga društva.

Time naš poziv na nastavak razgovora s potencijalnim investitorima i naša nada u njihovo brzo i pozitivno okončanje, dodatno dobivaju na značaju, zaključuje se u priopćenju Aluminija.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
9
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari