Dodaj komentar

Stipe Dugandžić pozvan u U16 košarkaške reprezentacije Hrvatske

ljubuski.info

Danas je na adresu Hrvatskog košarkaškog kluba Ljubuški (HKK Ljubuški), od strane Hrvatskog košarkaškog saveza stigla pozivnica na okupljanje U16 košarkaške reprezentacije Hrvatske.

Pozvan je Stipe Dugandžić.

Zadovoljstvo i čast nam je imati u svojim redovima mladog reprezentativca, ovo je samo dokaz da se iz jednog malog kluba kao što smo mi može dobiti prilika da se uz predani rad zasluži poziv u reprezentaciju. Nadamo se da će Stipi kao i svima nama u klubu ovo biti poticaj za još predaniji rad. Koristimo ovu priliku da pozovemo sve zainteresirane momke od 9 do 14 godina da nam se pridruže i okušaju u ovom prekrasnom sportu, naveli su iz HKK Ljubuški.

Kao i većina vršnjaka prvo sam počeo igrati nogomet. I onda sam nakon dva teška potresa mozga dobio zabranu od roditelja za taj sport. Zatim sam sasvim slučajno otišao na košarku, talent je prepoznat i evo već nekoliko godina intenzivno radim, treniram, igram…, ranije je o svom košarkaškom putu kazao Dugandžić.

HKK Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
3
1
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari