Dodaj komentar

Elektroprivreda HZHB kupila šal od 853 KM

ljubuski.info

Javno poduzeće Elektroprivreda Herceg Bosne d.d. Mostar kupila je šal vrijedan 853 marke. Skupocjeni šal, putem izravnog sporazuma, kupljen je 28. kolovoza 2019. godine, objavljeno je na portalu javnih nabavki. Kupljen je u trgovačkoj radnji "Obuća Montana XL" u Širokom Brijegu.

Prema Planu javnih nabavki, Elektroprivreda nema posebno predviđenu stavku za kupovinu šala, ali zato tijekom 2019. godine planira utrošiti 68 tisuća maraka za poslovne darove.

Kako je opisano u planu, 50.000 maraka namijenjeno je za poslovne darove od kože i tekstila te plastičnih i gumenih materijala, dok će po 6 tisuća maraka biti potrošeno na majice, vina i kišobrane.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
3
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari