Dodaj komentar

Martina Mlinarević uskoro predstavlja "Bukaču"

ljubuski.info

Beskrajno sretna da mogu najaviti, ekskluzivno ovdje, gdje sam najprije objavljivala i sve drugo u životu - u izdanju Buybook-a, s prvim predstavljenjam na Interliberu u Zagrebu 15. studenog 2019. iz tiska izlazi moja nova knjiga 'Bukača' - napisala je Martina Mlinarević na svom fb profilu.

Dalje, u objavi na facebooku stoji i dio koji je napisala urednica knjige Kristina Ljevak.

Martinu Mlinarević odlikuje brutalno pisanje istine koju nitko ne želi čuti. A ako je Martina Mlinarević dosada pisala brutalnu istinu, onda je u knjizi "Bukača" otišla na sam rub poimanja brutalnosti u ogoljenoj iskrenosti koja boli. "Bukača" je toliko potresno štivo, da ga nećete moći iščitati odjednom, čitat ćete ga i zaustavljati se, odlaziti u sebe i daleko od Martine, i obratno, pisano rukom koja svoje riječi ispisuje brzo, jasno, utrnjenim prstima nakon karcinomskih terapija, ostavljajući je svim djevojčicama Bosne i Hercegovine, i svojoj Uni - samo je jedan dio onoga što je napisala Ljevak o ovoj knjizi, koja će uskoro biti predstavljena po prvi put u Zagrebu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
8
2
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari