Dodaj komentar

Nemam namjeru branit Borasa i danas bi ga smjenio da se pitam, odnosno nebi nikada ni bio imenovan, jer ni ljudskim ni moralnim osobinama ne zaslužuje biti to što trenutno obnaša. Ali molio bi urednika portala da se malo informira o temi koju objavljiva, jer sam se uvjerio da je i do sada na ovom portalu objavljivao dezinformacije o stvarima za koje ja osobno znam da nisu istinite. Tako i ovaj slučaj o davanju suglasnosti od strane ministra za postavljanje policajca na poziciju za koju nema propisani čin, da je to Borasova ideja, jedoostavno je laž. Jer pravilnik koji to propisiva, pa mislim da datira od osnutka županijskih MUP-ova i svi dosadašnji ministri su to koristili. Zato Tiho molim te promjeni informatora koji ti dila te dezinformacije iz MUP-a jer si već kod dosta ljudi izgubio vjerodostojnost, a na Borasa ne treba tovarit ono što realno nije njegov grijeh jer je već pretovaren svojim.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
6
5
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari