Dodaj komentar

Počeo stručni skup o očuvanju kulturne nematerijalne baštine

ljubuski.info

Danas je u Širokom Brijegu počeo stručni skup o očuvanju kulturne nematerijalne baštine.

Riječ je o skupu koji organizira Društvo za digitalizaciju tradicijske kulturne baštine (Društvo za DTKB) u suradnji sa savjetom CIOFF-a i Udruge hrvatskih amaterskih kulturnoumjerničkih društava (UHAKUD).

Tijekom skupa raspravljat će se o temama koje se izravno dotiču nematerijalne kulturne baštine u Hercegovini.

Na samom uvodu sudionicima skupa su se obratili Toni Marić, predsjednik Društva za DTKB, Anka Raič, predsjednica CIOFF-a BiH i Marina Bazina, tajnica UHAKUD-a.

Sudionici skupa su članovi kulturno-umjetničkih društava uključeni u očuvanje elemenata nematerijalne kulturne baštine.

Potporu organizaciji stručnog skupa dali su Grad Široki Brijeg, Zapadnohercegovačka županija, županijsko Ministarstvo kulture i sporta, Federalno Ministarstvo kulture i sporta, te Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
9
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari