Dodaj komentar

Od 1. siječnja elektronske zdravstvene iskaznice u ZHŽ

ljubuski.info

Zapadnohercegovačka županija (ZHŽ) bi od 1. siječnja 2020. godine trebala bi uvesti elektronske zdravstvene iskaznice, kazao je resorni ministar ove županije Tomislav Pejić na sjednici Skupštine ZHŽ-a održanoj u petak u Širokom Brijegu.

Ranije ove godine elektronske iskaznice su uvedene i u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ), a Pejić je pojasnio kako će iskaznice izgledati.

Na njoj ćete imati elektronsku ovjeru iskaznica kao i markicu, a bit će u obliku koji je uređen federalnim aktom kojeg ćemo apsolutno ispoštovati, kazao je ministar.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
3
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari