Dodaj komentar

Tri Ljubušanke nominirane za nagradu "Snaga izvrsnosti"

ljubuski.info

Kako bi došli do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, Udruga poslovnih žena u BiH i magazin "Gracija" pokrenuli su nagradu "Snaga izvrsnosti".

Među onim ženama koje ostavljaju trag u svojoj zajednici nominirano je više Hercegovki u nekoliko područja.

Tako su iz područja "Poduzetništva" nominirane Ljubušanke Zdenka Udovičić i Zrinka Kraljević, Čapljinka Lidija Jelčić, Mostarka Marija Vukoja.

Iz područja "Znanosti i obrazovanja" nominirane su Mostarka Ankica Baković, Širokobriježanka Jelica Galić, a iz područja "Društvenog angažmana" nominirane su Gruđanka Žana Alpeza, Širokobriježanke Nives Skoko-Žanić i Boška Boba Ćavar, Mostarka Mirjana Vlaho te Čapljinka Darija Rebac.

Na području "Medija i kulture" nominirana je Sanijela Matković iz Širokog Brijega, a na području "Sporta" nominirana je Ljubušanka Josipa Tomić.

Glasovati za navedene kandidatkinje iz Hercegovine kao i vidjeti obrazloženja njihove kandidature možete na stranicama uzpbih.ba.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
9
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari