Dodaj komentar

I Modrić nek odigra samo dvi tri utakmice lošije bit će popljuvan. Pogledajte evo u Nogometu dosta igrača koji su se oprostili od reprezentacije još uvijek igraju za za svoje matične klubove. Hrvati ko publika su stvarno najbolji ali samo ako dobijaš a slučajno samo malo podbaci gotov si ne samo u sportskom smislu nego u svakom drugom jer Tada sve sa sportskih borilišta seli i prelazi u tvoju samu obitelj. Netko reče Reprezentacija je svetinja što to znači Obitelj to nebi trebala biti. Ako ti netko radi tvojih par loših rezultata počme unosit nemir u tvoju obitelj do te mjere da budeš čak i kamenovan. Recimo do tada si davao sve od sebe toj istoj reprezentaciji i reputaciju i odličja i prepoznatljivost u Svijetu onda je to najveće licemjerstvo što može biti. Isto tako istina je da se je krv lila za Hrvatsku za koju su mnogi Branitelji položili živote ali isto je i istina da su mnogi Braniteli sebi oduzeli i živote zašto pa zato što su nekada bili slavljeni nošeni na lovorikama tapšani po ramenima kada onda kada su davali Rezultate Bljesak Maslenica Oluja to su bile isto utakmice samo drugog značenja čim je to prestalo bačen si na marginu društva od koga istog Naroda koji te slavijo i koji ti poslje toga prigovara kako si teret Društva da ti treba oduzeti prava ova ona da ima i drugih. Hrvati su uglavnom Narod trenutka trenutnog zbivanja a ne Narod pamćenja a to je vrlo loše i pogubno za jedan Narod i Naciju bar se tako da iznaše povjesti iščitati.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
8
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari