Dodaj komentar

U subotu skup o očuvanju elemenata nematerijalne kulturne baštine

ljubuski.info

U organizaciji Društva za digitalizaciju tradicijske kulturne baštine (DTKB) u subotu, 26. listopada, u dvorani Skupštine Zapadnohercegovačke županije u Širokom Brijegu održat će se stručni skup o očuvanju elemenata nematerijalne kulturne baštine.

Suorganizatori skupa su Sekcija CIOFF-a za BiH i UHAKUD u BiH.

Na događaju će biti organiziran i okrugli stol na temu očuvanja i digitalizacije elemenata nematerijalne kulturne baštine u Hercegovini, priopćili su organizatori.

Stručni skup odvija se u sklopu projekta Digitalizacija elemenata nematerijalne kulturne baštine naroda u BiH.

Izlagači na skupu su stručnjaci za digitalizaciju, glazbu, ples, nematerijalnu kulturnu baštinu, primjenu UNESCO-ove konvencije o očuvanju nematerijalne kulturne baštine iz 2003., povijest, arheologiju, očuvanje prirodnog okruženja.

Sudionici su članovi kulturno-umjetničkih društava uključenih u očuvanje elemenata nematerijalne kulturne baštine.

Potporu u organizaciji stručnog skupa dali su Grad Široki Brijeg, Zapadnohercegovačka županija, županijsko Ministarstvo kulture i sporta, Federalno Ministarstvo kulture i sporta, te Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine, navodi se u priopćenju.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
5
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari