Dodaj komentar

Za Trebinjca kaže odkud Tigrova u njegovu mijestu a nepitaš se odakle još puno prije Arkanovih Tigrova u Vukovaru I Slavoniji u Dalmaciji zaledju Zadra Šibenika Gospiću Hrvatskoj Glini sve u medjunarodno priznatoj Republici Hrvatskoj. U ostalom vidite koliko je Hrvatski Narod miroljubiv i darežljiv da vi u glavnom iz Trebinja koji ste držali Hrvatski Dubrovnik u okruženju i granatirali ga svakodnevno i nanjeli mu velike žrtve i materijalnu štetu nepostavljaš pitanje odakle vas na tenkovima i pragama par stotina metara od same povjesne jezgre Dubrovnika 91 godine znam već tvoj odgovor nismo to mi bili nego Braća Crnogorci po oružiju neznamo što im biješe. Opet poslje svega taj isti Dubrovnik koga ste rušili i iz neposredne blizine tako isto i iz tvog Trebinja teškom Artiljerijom otvorili su vam vrata da možete zaradit sebi i svojim obiteljima pristojne plaće po svim turističkim ugostiteljskim obijektima od Hotela do kampova onim istim koje ste rušili 91 godine. Kako ne kažeš pravu istinu i ne kažeš Tigrovi u mom mijestu su posljedica što smo mi bili Agresori na Republiku Hrvatsku pa i sami Grad dubrovnik koji smo gadjali i Granatirali iz neposredne blizine u okruženju. Trebinjac i Ljubuški je bio granatiran od vaše vojske dalekometnim raketnim sustavima kako bolan neznaš ko je bija agresor a mi ipak kupujemo vaša drva za ogrijev i dajemo gostoprimstvo samo malo unazad neke tri decenije umjesto drva prema Zapadnoj Hercegovini kretali ste sa Tenkovima na goloruki Narod sjeti se.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
2
4
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari