Dodaj komentar

U petak 11. redovita sjednica županijske Skupštine

ljubuski.info

Na temelju članka 50. Poslovnika Skupštine Zapadnohercegovačke županije (Narodne novine Zapadnohercegovačke županije, br. 10/03) sazivam 11. redovnu sjednicu Skupštine Zapadnohercegovačke županije, koja će se održati u petak 25. listopada 2019. godine, s početkom rada u 11 sati.

Za sjednicu je predložen sljedeći:

Dnevni red:

  1. Usvajanje Zapisnika s 10. sjednice Skupštine Zapadnohercegovačke županije Pregledaj...
  2. Zastupnička pitanja, primjedbe i prijedlozi,
  3. Razmatranje Prijedloga Odluke o prestanku mandata i dodjeli mandata zastupniku sljedećem kvalificiranom kandidatu i donošenje Odluke o verifikaciji zamjenskog mandata sljedećeg kvalificiranog kandidata u Skupštini Zapadnohercegovačke županije Stipe Bešlić - Pregledaj...
  4. Prisega zastupnika u Skupštini Zapadnohercegovačke županije,
  5. Razmatranje Prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o utvrđivanju liste zastupnika po nacionalnoj i stranačkoj pripadnosti u Skupštini Zapadnohercegovačke županije
  6. Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravnim pristojbama s tarifom upravnih pristojbi Zapadnohercegovačke županije (skraćeni postupak) - Pregledaj...
  7. Nacrt Zakona o poticanju malog gospodarstva - Pregledaj...
  8. Prijedlog Odluke o pristupanju procesu strateškog planiranja i izradi Strategije razvoja obrazovanja i znanosti Zapadnohercegovačke županije za razdoblje 2020-2035. - Pregledaj...

Sjednica će se održati u dvorani za sastanke Skupštine Zapadnohercegovačke županije (zgrada Zapadnohercegovačke županije - prizemlje).

Ivan Jelčić | Predsjednik Skupštine
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
2
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari