Dodaj komentar

Za policiju: ubica je tamne kose, dobro krupan. Zivi u blizini. Poznavao zrtvu povrsno, htjeo kontakt sa njom na planu na kojem ona nije htjela a i imala momka/simpatiju. Ubica je i ranije pratio zrtvu i moze biti da je to rekla majci da je neko prati. Tog dana on je nju zapratio od autobusne stanice, gdje su je prve kamere snimile, tu se moze vidjeti ubica ali ne u autu nego pjeske. On je za njom isao pjeske i zato se osvrtala jer ga je vidjela. On nije imao namjeru da je ubije al eto dobio fix ideju da je uprati vjerovatno da joj se pokusa udvarati/ pricat sa njom. Svjedoci pogotovo ribar je njega vidio ili dan ili dan poslije ubistva kad je dosao tu da uzme to sto mu ispalo iz dzepa na mjestu zlocina, ili je bio novcanik ili upaljac. Uzeo je policiji dokaz ispred nosa. Opet ispitajte ribara koga je sve vidio a ne jel vidio sta cudno jer ga ribar vjerovatno poznaje i ne vidi nista cudno u tome da je ubica prosao tuda jer zivi u blizini. Pitajte opet tu stariju zenu osim Lane da li je vidjela jos nekog da hoda Tim putem. Da nastavim .... zrtva je tu vjerovatno krenula jer je htjela jednostavno da bude sama, bila je tuzna zbog momka ali to policija ce da vidi u njenim zapisima. Taj momak nema nikakve veze sa ubistvom. Da nastavim .. ubica je ubrzao i stigao Lanu. Kako se on njoj pokusao upucavati to on najbolje zna a i zna da se zrtvi nije svidio njegov prilaz i povrijedila ga je... bukvalno da je covjek pobjesnio i tu je nasljedila svadja i tuca. Njih dvoje su se bukvalno tukli. U tom trenutku on je nju htjeo zadaviti i pokusavao je. Kad je izgubila svijest ubacio je u Rijeku al to vec znamo. Ono sto ne znamo je da je ubica parkirao auto negdje drugo i pjeske isao za njom. Ima ga na kamerama od autobusne stanice sve kamere ponovno pregledati. Svjedoke opet ispitati. Nazalost pretraga dokaza je bila prekunuta i tu su i nestali dokazi. Trece da ste imali pse koji su istrenirani lako bi mogli doci do ubice jer odjeca na zrtvi je ostavljala mirisne tragove kao i oko mijesta ubistva. Ubica je od ranije poznat policiji, agresivan a da tuce zensko nije mu prvi put. Sretno u istrazi!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
5
2
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari