Dodaj komentar

Stvarno ljudi, pretjerali ste! Kako! Pa lipo i lako. Na ovom portalu komentatori su 70% policajci s kojima i ja radim, bar s njih 50% i ne mogu virovat da su tako neiskusni, naivni i [ * neprimjereno * ]avi. Pa koji vam je sturac, šta spominjete imena, nadimke, čime se dičite? Znate li koliko ste s time unazadili istragu u ovom slučaju? Znate li koliko ste ispali glupi? Znate li šta radite uopće? Pa sama vas terminologija stručnih policijskih izraza izdaje da radite u policiji! Majko moja s kim ja radim! Hvalite se da znate tko je ovaj a tko onaj? Vi ništa ne znate, nemate pojma, nemate veze koji vam je posao, koja su vam prava, koje su vam obveze, nemate niti smisao za humor ako mislite da imate.. Opalite sebi samar i uvijek kad slijedeci put nešto komentirate, uključite mozak i razmislite šta ćete napisati.........

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
4
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari