Dodaj komentar

Sutra u Ljubuškom izuzimanje automobila u vezi s ubojstvom Lane Bijedić

ljubuski.info

Županijsko tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije zaprimilo je prijedlog MUP-a ZHŽ o izuzimanju jednog vozila s područja te županije koje je operativno zanimljivo u slučaju ubojstva 19-godišnje djevojke Lane Bijedić iz Mostara, potvrđeno je iz Tužiteljstva ZHŽ.

Tužiteljstvo ZHŽ je izdalo odobrenje koje je zajedno s prijedlogom o izuzeću vozila upućeno prema nadležnom sudu. U slučaju izdavanja naredbe suda ono bi moglo biti izuzeto tijekom utorka, izjavio je Josip Aničić, županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva ZHŽ u Širokom Brijegu, te dodao da su automobili operativno zanimljivi u smislu izdvajanja prilikom pregleda snimki nadzornih kamera.

Kako se doznaje, automobil se nalazi na području Grada Ljubuškoga dok je drugi na području Hercegovačko-neretvanske županije te će sve vezano za taj automobil biti u nadležnosti Tužiteljstva HNŽ-a.

Naime, usprkos brojnim medijskim nagađanjima posljednjih dana koji, kako su nam ranije rekli policijski izvori, samo otežavaju situaciju i unose zbunjenost u javnost, prvi su ovo službeno potvrđeni tragovi.

Kako je ranije potvrđeno, sve policijske agencije Federalna uprava policije, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvo unutarnjih poslova ZHŽ i HNŽ, kao i ronioci iz Tuzle uključeni su u istragu ubojstva Lane Bijedić.

Naime, prema preliminarnim rezultatima obdukcije, na beživotnom tijelu L.B. pronađeni su tragovi više udaraca, posebno u predjelu glave. Također, kako je ranije potvrđeno iz Tužiteljstva ZHŽ na vratu su pronađeni tragovi nalik onima koji nastaju uslijed gušenja.

Tijelo Lane Bijedić nakon ubojstva je bačeno u rijeku Studenčicu u mjestu Studenci na skrovitom mjestu, točno ispod vijadukta autoceste. Obdukcija je urađena u gradskoj mrtvačnici Bijeli Brijeg u Mostaru.

Podsjećamo, tijelo je u rijeci ugledao ribar 6. listopada, koji je obavijestio policiju, a nastradalu su iz rijeke izvukli pripadnici Gorske službe spašavanje iz Ljubuškog i Čitluka.

Županijsko tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije pozvalo je sve građane koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o aktu nasilja počinjenom prema Lane Bijedić (19) iz Mostar da iste dostave ovom Tužiteljstvu ili Upravi policije MUP-a ZHŽ na telefonski broj: 039/830-808.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
9
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari