Dodaj komentar

Nema mi druge logike. Kupala se tu, sigurno je nekog upoznala, cesto dolazila, mozda su se u Mostaru nalazili, mozda mama nije ni znala. I mala krece u Sarajevo, i zeli nesto da ucini, mozda je posla i da kaze njegovoj obitelji, zeni, tko zna. Hodala po Capljini, mozda i oko njegove kuce. Skupio je i fajtali se i ubio je. Po meni najlogicniji scenarij, o cemu govori i oporuka iz sijecnja, mala je bila pubertetlija, vjerovatno se zaljubila i sve je shvacala tragicno. Ovaj sigurno da zastiti u nasim selendrama najvazniji privid da je sve divno i krasno kod kuce, kokne je. Mala od straha jer je ozenjen vjerovatno nije nikom ni govorila da je s njim, osim da se voli kupati na Trebizatu gdje bi ga onda sretala. Tako da je tesko povezat je s nekim ako su se dobro krili. Tu onda dakle kljucnu ulogu imaju Facebook, drustvene mreze, mobitel. U 2019 godini to bi se trebalo rijesiti za par dana. Da ne govorim DNK, nije je davio nevidljivim rukama. Eto toliko od mene Poirota :) Valjda ce nasa policija nesto uspjec nac jer se nitko ne osjeca sigurno

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
5
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari