Dodaj komentar

Nema sanse da bi cura bila tu da nije imala nekoga iz tog podrucja. U kakvom su odnosu bili, to je drugih par rukava. Sumnjam da je netko pokupio s ceste i ubio, a da je ne zna prije, jer nema silovanja ni pokusaja silovanja niti ista slicno. Po meni radi se o nekome tko je s curom ima veze. Na to navodi i oprostajna poruka jos u sijecnju, dakle bila je neka sigurno nemoguca ljubav u pitanju. Kakve veze, to nek utvrde nasi majstori od strucnjaka. U svijetu kamera, digitalnosti, gps-ova, facebooka, instagrama, smsova, da oni nisu u stanju razrijesiti ovo sa izlistajem poziva, poruka, komunikacijom cure sa svima kojima je imala komunikaciju - tesko mi je povjerovati. Nemojte ovo pretvoriti u jos jedan slucaj Dragicevic ili Soldo, prestanite stititi ubojice i degenerike. Dok vi tapkate u mjestu osoba se seta mozda blizu moje djece danas.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
4
3
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari