Dodaj komentar

Ja osobno shvatam bit i nelegičnosti i možemo to vidjeti u poznatim knjigama,filmovima a također tu nelogičnost možemo i u vlastitom životu doživjeti ali u ovom nesretnom primjeru ja bi svaku nelogičnost isključio i vodio se samo logičnim potezima.Znači' nesretna djevojka je ovo ljeto dolazila nekoliko puta na Studenčicu i kao netko od 19 god.je upoznala sličnu osobu i zaljubila se a u tim godina ljubav može biti itakako fatalna i ja uistinu ne vidim drugog razloga osim da se ta ljubav "morala"prekinuti sa strane te druge osobe i to vjerovatno na inzistiranju njegovih roditelja iz razloga jer se tu radi o osobi koja je iz druge religije koja ide u Sarajevo na studij i takva veza bi po mišljenju roditelja bila teška za funkcioniranje (opet logično) a sam čin pješačnja djevojke i to 6 km me najviše na to i navodi da je bila odlučna da sa nekim razjasni neke stvari tj.sa njegovim roditeljima ali dečko je znao njenu namjeru i on je kao što sam već pisao nju presreo prema putu njegove kuće i tu je došlo do svađe,prijetnji,konflikta i ovoga nesretnog događaja.Sve druge indicije bi mi bile jako nelogične..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
5
8
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari