Dodaj komentar

Najmanje ubojstava u našoj županiji to je istina. Ali ima još jedna istina . U službenim podatcima iz registra branitelja stoji da je Široki Brijeg imao oko 10 700 branitelja ili bolje rečeno vojnika Ljubuški nešto manje od 7 000 vojnika .Što ovi podatci govore? U našoj županiji žive najpošteniji,najpravedniji i najveći domoljubi u cijelom svijetu koji su ne žaleći svoje živote svi stali u obranu svojih prostora.Pošto su ovi vojnici vodili najkrvavije bitke u povijesti ratovanja i stradanja su bila velika Ljubuški je imao 1100 ranjenih vojnika a Široki oko 4000 ranjenih vojnika. U prvom mjesecu 1994 na Bijači na postrojavanju novinar pita jednog branitelja."Zašto se vi borite"' Branitelj mu kaže ."Za Herceg Bosnu". Nikad mi neće biti jasno kako je moguće da 196 500 vojnika HVOa naoružanih do zuba izgubi rat .Ako mi netko zna odgovor neka mi ga napiše hvala unaprijed.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
8
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari