Dodaj komentar

Od utorka počinje zamjena rasvjetnih tijela javne rasvjete

ljubuski.info

Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove Grada Ljubuški obavještava sveukupnu javnost kako u utorak, 15. listopada 2019. godine (u vremenu od 7-16h) počinju radovi na javnoj rasvjeti na urbanom području grada Ljubuški.

Radovi se planiraju izvoditi do 31. listopada 2019. godine, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija (vremeneske neprilike), po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i zamjeni rasvjetnih tijela dolaziti do izmjene režima prometa u navedenom razdoblju.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskim mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa.

Iz Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove Grada Ljubuški mole sve građane i sudionike u prometu da se prilagode predmetnim radovima, da vlasnici vozila uklone svoja vozila s parking mjesta koja se nalaze u zoni planiranih radova (zona uz rasvjetne stupove), radi slobodne predmetne zamjene, uz razumijevanje i strpljenje, te da se u navedenom vremensku pokušaju prilagoditi na navedenu situaciju do okončanja predmetnih radova.

Grad Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
8
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari