Dodaj komentar

Evo ja cu se rado prestaviti. Ja sam Adriana Bagaric, supruga vlasnika predmetnog mobilnog telefona. Doticni gospodin DOBRO zna moje ime jer smo ga s mog mobitela nebrojeno puta zvali tu vecer kad je uzeo mobitel. Ime mu je pisalo na ekranu, ali nije se htio javiti na mobitel. Kad je vidio da su pozivi ucestali, ugasio je mobitel. Baterija je bila na 26% i bio je pod sifrom. Zbog svega toga doticni gospodin ga nije mogao koristiti niti se baterija mogla isprazniti jer se mobitel tek bio poceo koristi. Suprug redovno dobiva mobilne telefone i neke tek nakon nekog vremena pocne koristiti. Ugasen je na pozive i to je to. Ne pratim ovakve stvari niti se obazirem na njih, ali mnogo me je ljudi zvalo da ove lazi procitam i osvrnem se na njih. Svaka izjavljena rijec doticnoga gospodina je lazna. Inace ne ne bih spusala na to da ovakve stvari komentiram, ali ovo je dno dna.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
6
6
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari