Dodaj komentar

Dražene, znam da utaja ovakve vrijednosti i nije za ovoliko halabuke, ali po mojoj i sudskoj logici si u krivu i tu je priči o pravdaju je kraj!
Ono što je ružnije od svega vezano za utaju je prebacivanje krivnje na istražitelja i na ostale policajce omalovažavajući njihov rad itd.
Predmeti mobitel je bio ispravan, nije bio razbijem, u njeme je bila Sim kartica koja je bačena nakon pronalaska istog...
Također, vlasnik mobitela je prijavio da je izgubio ili da mu je ukraden mobitel, nakon čega istražitelja dopisom upoznaje tužiteljstvo koji eronet izdaje nalog da se obrate ukoliko taj mobitel bude aktivirani, što se i dogodilo kad si ga dekodirao i dao ženi....
Istražitelja ili bilo tko iz policije nemože uticati drugačije na ovu proceduru koja se mora ispoštovati....
Tvoj komentar pokazuje tvoj karakter, inače se voliš narugati pa ti se to i vraća, zar ne?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari