Dodaj komentar

Da se i ja javim na ove komentare i članak u kojem se spominjem, da ja sam našao mobitel na bajeru kojeg je čovjek izgubio par dana ranije, mobitel je bio oštećen razbijenog ekrana, ugašen i u kojem nije bilo mobilne kartice, prolaznici nisu znali čiji je mobitel te sam istog ponio sa sobom a radi se o mobitelu Samsung J5 starom oko dvi godine i koji sada nov košta 200 maraka, ni jednog trena nisam krio da sam našao mobitel o čemu može posvjedočit pedesetak ljudi te moje kolege na poslu a neki su i dali izjave, dosta ih nije ispitano zbog preveliki obaveza djelatnika policije.
Zahvaljujem se kolegama iz krim policije što su me nagovarali da kažem da mi je mala kćer našla mobitel jer ona nemože kazneno odgovarat ili da kažem da ga je našla žena o čemu imam i svjedoke, hvala im što nisu ispitali sve svjedoke i što su rješili ovo komplicirano kazneno djelo utaje mobitela koji vrijedi malo više od pedeset maraka, ja pošto sam [ * neprimjereno * ] nije mi bilo u glavi da sam počinio k.d. Utaje, te vam poručujem da vas nabijem na ..... kao i onog brku Momira jer niste kolege, vlasnik mobitela nije tražio kaznenu odgovornost a vi ga niste ponovno ispitali kad je mobitel predan i požurili ste sve predat na sud da bi malo popravili statistiku u upisniku kaznenih djela.
Niti jednog trena nisam krio da sam našao mobitel i odgovaram za svoje postupke.
A ovi jazavci što komentiraju bez potpisanog imena i prezimena, da ja sam čuvao mnoge političare među kojima i one jazavce Lijanovice kada nitko nije smio, poznate i nepoznate ljude, dobre i loše, nisam ni u jednoj stranci a simpatizer sam nekih, bio sam djelatnik policije, SIPE, sad specijalne policije, znam tko je kakav u policiji, ko je dobar a tko loš stoga slobodno mi se obratite ako vas zanima vezano za ovaj slučaj da uz kavu popričamo, nemojte bit jazavci i klapit bezveze. Zna se u nas tko je kakav, tko je pošten a tko nije, tko je pravi branitelj a tko jazavac, tko je pravi policajac a tko ima orasa u džepu, tko je uzimao pare i radio [ * neprimjereno * ]. Isto tako zna se i za ovaj portal da je leglo jazavaca kao i gazda mu jer objavio si udarnu vijest, pogledaj kako je Bljesak info objavio vijest i šta tamo piše. Hvala
Možete vidjet na mojoj stranici na fejsu da se radi o meni jer je i tamo ovo objavljeno.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
3
8
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari