Dodaj komentar

Još jedan specijalac slab na mobitele

ljubuski.info

PU Ljubuški je podnijela kaznenu prijavu protiv specijalca MUP-a ZHŽ D.A., zbog utemeljene sumnje u počinjenje KD utaje.

Nad specijalcem je proveden istražni postupak, doznaje se iz PU Ljubuški a protiv njega će Tužiteljstvo ZHŽ uskoro podnijeti optužnicu.

PU Ljubuški je prijavljen nestanak mobilnog telefona, kojeg je na prijavljenoj relaciji kretanja pronašao D. A. Umjesto da mobilni telefon preda u policijsku postaju, on je izvukao mobilnu karticu, telefon resetirao i predao ga supruzi na korištenje. S obzirom na način funkcioniranja digitalnih mobilnih veza slučaj je brzo razriješen.

Za KD utaje predviđena je kazna zatvora od 6 mjeseci ili novčana kazna, jednaka kazni za KD krađe mobilnog telefona, koju je prije nekoliko mjeseci počinio specijalac M. K. iz Posušja.

U ova dva slučaja postoji razlika u postupanju nadređenih. Naime, M. K. ju suspendiran iz službe, a D. A. nije, iako je jednaka razina kaznenog djela.

N.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
6
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari