Dodaj komentar

U ponedjeljak Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

ljubuski.info

Grad Ljubuški po trinaesti put organizira obilježavanje tradicionalne manifestacije "Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje" koja će se održati u ponedjeljak 14. listopada 2019. godine od 9 do 11 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Sudionici ovog događaja su učenici iz osnovnih i srednjih škola grada Ljubuškog.

Oni će izložiti različite vrste kruha i krušnih proizvoda čijom prodajom će se prikupljati prilozi za pomoć najpotrebnijima.

U suradnji sa Centrom za socijalni rad Ljubuški cjelokupni iznos priloga biti će doniran najugroženijim sugrađanima.

Humački gvardijan zazvati će blagoslov na prezentirane proizvode a za dobru zabavu pobrinut će se Dream Team babe.

Pozivamo sve građane da u to vrijeme dođu na Trg dr. Franje Tuđmana dobro se zabave kupe proizvode i pomognu najpotrebnije, priopćeno je na službenim mrežnim stranicama Grada Ljubuškog.

ljubuski.ba
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
3
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari